Studiové focení se Zuzkou Klokočníkovou

Ani tento rok nemůžeme vynechat naše každoroční studiové focení. Tentokrát jsme k nám do studia pozvali velice žádanou a úspěšnou fotografku Zuzku Klokočníkovou, která se zaměřuje na moderní a neokoukané styly focení.

Termín

V neděli 1.12.2024 . 

Jaký styl jsme vybrali?

Po posledních letech focení v exteriéru tentokrát zůstaneme uvnitř a k focení použijeme dlouhé látky a barevná světla s mlhou.

Jak bude focení probíhat?

Focení je rozdělené do 4 bloků - 3 bloky na tyčích a 1 blok na kruhu. Jeden blok trvá 60 minut a má kapacitu pouze 3 lidi, kteří se střídají v pózování. Každá "modelka" za hodinu focení vyfotí 4 fotky - 1 fotku s látkou a 3 fotky bez látky s mlhou+ světly. Na focení přijede pomáhat také Zuzky pravá ruka Janička, která se zběhlá v házení látky a pomůže hladšímu průběhu focení.

Bloky:

- 10:30 - 11:30 Pole dance (3 osoby)

- 11:40 - 12:40 Pole dance (3 osoby)

Pauza na oběd

- 14:00 - 15:00 Pole dance (3 osoby)

- 15:10 - 16:10 Aerial Hoop (3 osoby)

V případě, že se nějaký blok nenaplní a bude zájem více např. o tyče než o kruhy, změníme.. :)

Přihlášení

Vyber si blok, ve kterém chceš fotit a přihlaš se na něj v našem rezervačním systému:

Rezervace je 100% platná až po zaplacení plné ceny focení.

Cena focení a platba

Základní balíček (60 minut focení/4 upravené foto - 1 s látkou a 3 s mlhou + světly) stojí 1400,-Kč . Každá další fotka nad rámec je za příplatek 350,-Kč/foto s látkou a 250,-Kč/foto bez látky.

Platbu prosím proveď nejpozději do neděle 24.11.2024 na účet 3863000237/6363. V případě, že se po tomto termínu rozhodnete focení neúčastnit z jakýchkoliv důvodů, je platba nevratná. Můžete si ale za sebe sehnat náhradu, která půjde fotit za vás. Focení je opravdu velice technicky náročné a odpadlíky na poslední chvíli si bohužel nemůžeme dovolit. 

Instrukce k focení

Jako každý rok prosíme o maximální připravenost:

  •  - Do studia doražte s dostatečným předstihem pro vaše převlečení, make up, rozhýbání se,… Čas bloku je časem vyhrazeným pro focení, kde už jste každá připravená lézt do póziček, nikoliv časem pro Vaši přípravu.
  • - Mějte připravené a NATRÉNOVANÉ pózy, které chcete fotit. Na místě nebude čas se pózičky učit. Pózy můžete předem probrat a natrénovat se svou lektorkou na lekci nebo si můžete pronajmout sál mimo klasické lekce.
  • - Vybírejte takové pózy, ve kterých se cítíte dobře a dokážete v nich dlouho vydržet. Obzvlášť pro focení s látkou je důležité v prvku zůstat delší dobu.
  • - Přihlášením na focení souhlasíte s celým tímto textem.

 

A kalendáře? Ty samozřejmě dle Vašeho zájmu opět natiskneme.

Těšíme se na vás a nový zážitek z focení! :) 

Zpět na výpis novinek