Opět otevíráme

Sporťáci naši nejmilejší!

Trvalo to dlooooouho, ale OTEVÍRÁME! Od pondělí 17.května 2021 se na Vás těšíme opět v sále.


HYGIENICKÉ PODMÍNKY

I nadále se maximálně snažíme zajistit všechny hygienické podmínky, které jsou k fungování potřeba. Museli jsme opět omezit kapacitu u některých lekcí, připravili jsme dezinfekce na čištění cvičebních pomůcek a dezinfekce rukou, prostory pravidelně uklízíme a dezinfikujeme. Dle platných nařízení je pro vstup na sportoviště nutné prokázat se platným negativním testem nebo očkováním. Toto nařízení ale silně zpochybňujeme a pokud se nám těmito dokumenty neprokážete, domu vás rozhodně nepošleme. :) 

ROZVRH A NÁHRADY

V našem rezervačním systému už nyní najdete všechny lekce na malém i velkém sále otevřeny k přihlašování. Pokud Vám během zavření studia vypršela platnost kreditů nebo náhrad, napište nám, vše Vám prodloužíme o dobu, kdy jsme museli mít zavřeno. 

POZOR! Od této chvíle opět platí storno podmínky rezervačního systému - tzn. odhlašování se z lekcí nejpozději 4 hodiny před začátkem lekce. Poté Vám lekce propadá. Můžete za sebe ale poslat náhradu. 

KURZY

Veškeré kurzy startujeme v pondělí 17.května a pokračujeme s nimi tam, kde jsme skončili. Kurzy budou prodlouženy o tolik lekcí, kolik jich muselo být zrušeno. Každý kurz již obdržel zvláštní email s individuálními informacemi.

NOVÉ KURZY

Nově začínají tyto minikurzy, do kterých je možné se připojit přihlášením v rezervačním systému: 

  • Úterý v 18.00, od 18.5. - Létací jóga Mixed Level s Šárkou (7 lekcí)
  • Středa v 18.00, od 19.5. - Pole dance Mixed Level s Mončou (7 lekcí)
  • Pátek v 17.00, od 21.5. - Pole dance Mixed Level s Péťou (6 lekcí)
  • Neděle v 17.00, od 23.5. - Exotic minikurz s Kačkou G. (5 lekcí)

Neskutečně se na Vás těšíme! :)

 

Zpět na výpis novinek