Lekce břišního tance

Pojď s námi vyzkoušet něco nového a zajímavého! Přichystali jsme pro vás pololetní kurz břišního tance se zkušenou lektorkou Ivetou Uchytilovou.

Kdy?

- pondělí 26.9. v 17:00 hodin zkušební jednorázová lekce (pokud nemáte kredity, rezervujte si místo na telefonním čísle 731808485)

- KURZ od pondělí 3.10. v 17:00 hodin (17 lekcí, kurz končí v PO 6.2.2023)

Co je břišní tanec?

Je jedinečným nástrojem pro formování ženského těla, s důrazem na břišní svalstvo, hrudník a paže. Je charakteristický klidnými, plynulými a především smyslnými pohyby, které jsou střídány rytmickým potřásáním boků. Při tanci se používá několik figur, jež tvoří základ tance.

Co s sebou?

Pohodlné oblečení, ve které se cítíte pohodlně a hezky. Například tričko a k němu dlouhou sukni nebo kalhoty s šátkem okolo boků. Tančí se naboso, v ponožkách či v baletních piškotech. 

O lektorce

Jmenuji se Iveta a tančím od dětství. Začínala jsem s baletem a později společenským tancem. Obě tyto zkušenosti jsem uplatnila v břišním tanci, který mě uchvátil. Vzdělávala jsem se u řady českých i zahraničních lektorů. Od roku 2003 působím jako lektorka. Vedla jsem již desítky kurzů pro začátečníky i různě pokročilé. Při hodinách tance je pro mě nejdůležitější příjemná atmosféra, posílení ženskosti, radost z pohybu a sama sebe. 

Rezervace

Své místo si včas rezervuj ZDE.

Zpět na výpis novinek