Baby Friendly Pole dance

Jsi maminkou a chceš chodit cvičit, ale nemáš hlídání? Tak to je naše NOVÁ SPECIÁLNÍ lekce "Baby Friendly Pole dance" právě pro Tebe!

Pro koho je lekce určená?

Pro všechny maminky na mateřské/rodičovské a jejich děti. Pro všechny, kdo se chtějí vrátit ke cvičení po porodu, šetrně, s ohledem na diastázu a další případné potíže. Pro začátečníky s pole dance i mírně pokročilé, lekce vždy bude přizpůsobena tak, aby zvládali všichni :)

Jak bude lekce probíhat?

Lekce je vedená naší lektorkou, která též je maminkou. :) Děti na lekci nemají žádnou "tetu hlídačku", ale každá maminka si po svém dítku pokukuje sama. Maminky cvičí a děti se batolí a hrajou si kolem. Když bude zrovna potřeba se jim věnovat, tak se jim bude jejich maminka chvíli věnovat, než se zase vrátí ke cvičení. Ano, tato lekce vám nenahradí váš plnohodnotný trénink bez dítěte. Ale zastáváme názor, že lepší něco, než nic. :))

Ve studiu máme k dispozici malý dětský koutek, ze kterého je možné využít naše hračky. Pokud máte ale nějaké své oblíbené, určitě si je vezměte s sebou.

Kdy?

- od 17.10. každý čtvrtek v čase 9:00 - 10:20 hod. (80 minut - počítáme s tím, že tempo lekce bude kvůli dětem malinko pomalejší)
- cena lekce je 190,-Kč
- studio bude otevřeno vždy cca 20-30 minut před a po lekcí, abyste měly dostatečný čas sebe i děti připravit
- kapacita je omezená na 7 maminek (7 tyčí)

Rezervace

Své místo je nutné si rezervovat v našem rezervačním systému. K přihlášení na tuto lekci nepotřebujete mít dobitý kredit. 

Zpět na výpis novinek